//
archives

kesenian

This tag is associated with 2 posts

2015/04/25 – Pentas Kethoprak dan Jathilan di Sidorejo, Kemalang, Klaten

Sedulur jalin merapi sedoyo monggo sami rawuh dateng Balai Desa Sidorejo saperlu nggayengaken kegiatan pentas budaya,lan mugi dados sekedik ngelmi nguripke radio komunitas,Lan komunitas radio,kados pundi rumaketing komunitas awit wontenipun radio,ugi kados pundi panyekuyunging radio dateng gumyaking pembangunan Dusun lan Desa ing panggenaipun,,, Ben sami raosipun Rawuh Nggih Pak Eko Budi Setyawan ngajak komunitasipun,,monggo nyuwun … Continue reading »

Karawitan dan Wayang Kulit di Radio Lintas Merapi

Jumat malam (22/02) besok, Lintas Merapi FM mengadakan pertunjukan wayang kulit.¬†Terlaksana atas kerjasama dengan BPBD Klaten, pertunjukan ini akan disiarkan langsung di Radio Komunitas Lintas Merapi FM (107.9 FM). Pertunjukan ini berjudul “Pendowo Todi”, dengan dalang¬†Ki Sigit Trowangsan (Klaten), dagelan Ki Sayoko, serta Ki Suwito sebagai pimpinan pengiring karawitan.